Visul lui Putin. Un film rusesc își imaginează că URSS există în 2050. Cum arată

URSS în anul 2050
URSS în anul 2050
URSS în anul 2050 URSS în anul 2050 URSS în anul 2050 URSS în anul 2050 URSS în anul 2050 URSS în anul 2050 URSS în anul 2050

Sezonul 2 al serialului rusesc ”Cernobîl - Zona de excludere” prezintă o lume în care Uniunea Sovietică, URSS, există încă în anul 2050. Seria urmărește aventurile unor tineri care trec din trecut în prezent și care încearcă să prevină catastrofa nucleară de la Cernobîl. ”Cernobîl - Zona de excludere” este un serial rusesc produs de CineLab Production care ajunge, în sezonul doi, într-o zonă fantastică ce coincide cu visul multor ruși, inclusiv al președintelui Vladimir Putin.

Serialul imaginează o lume în care URSS există încă, la mulți ani după destrămarea ei în realitate. Realitatea noastră, cel puțin. 

Ce se întâmplă? La finalul primului sezon, unul dintre eroii filmului reușește să se întoarcă în trecut și să împiedice catastrofa nucleară de la Cernobîl, scrie EnglishRussia.

Când se întoarce în prezent, acesta înțelege că a schimbat istoria într-un mod mult mai dramatic. Uniunea Sovietică există încă și e bine mersi. De fapt, seamănă cu orice ideal capitalist din ziua de azi.

Portretele lui Lenin se află încă în inima orașelor și se bucură de mare vizibilitate

Lumea mănâncă la fast-food-ul sovietic Druzhba - Prietenia. 

Rușii nu au iPhone, ci smartphone-uri sovietice, numite Electronica-8. 

Jocurile Olimpice din 2010 au loc în orașul sovietic Tbilisi, acum capitala Georgiei.

Mai multe imagini, în GALERIA FOTO

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?