VIRAL. Cum au sărbătorit Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger 43 de ani de la Montreal

 

Nadia Comăneci a sărbătorit împlinirea a 43 de ani de la Olimpiada de la Montreal cu o sesiune de antrenament, la sală, alături de Arnold Schwarzenegger. 

Au trecut 43 de ani de la Olimpiada de la Montreal, la care Nadia Comăneci a primit primul 10 din istoria gimnasticii, iar sportiva noastră a ”sărbătorit” cum se cuvine, alături de un alt mare sportiv, fost politician și mai ales vedetă a cinematografiei, Arnold Schwarzenegger.

Nadia Comăneci a postat pe Facebook un clip video de la o sală de fitness, unde îl urmărește pe Schwarzenegger în timp ce acesta ridică greutăți.

"Tocmai ce m-am întâlnit cu @ Schwarzenegger @ GoldsGym ... este un mod foarte bun pentru a aniversa 43 de ani de la primul 10, la Montreal", scrie fosta gimnastă.

"Asta este relaţia noastră, eu fac toată munca, iar ea primeşte laudele. Asta e problema, eu sunt din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără", spune Arnold Schwarzenegger, în vreme ce Nadia râde.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?