Viorica Dăncilă şi-a îmbunătăţit engleză: De la "He,he!" la "Thank you very much" (VIDEO)

 

Viorica Dăncilă a avut o nouă întâlnire cu premierul israelian, Benjanim Netanyahu. Premierul României nu a vorbit prea mult în timpul întrevederii, iar Netanyahu a felicitat-o pentru anunțul că România îşi va muta ambasada la Ierusalim, anunţ care a tensionat relaţiile Bucureştiului cu lumea arabă. Viorica Dăncilă a avut în trecut mai multe întâlniri cu premierul istraelian, iar problema mutării ambasadei al Ierusalim a mai fost discutată. Prima întâlnire, cea din aprilie 2018, a consemnat şi una dintre gafele memorabile ale Vioricăi Dăncila, celebrul "He, he!"

sursă video: Realitatea TV

.


Aflată la Washington, Dăncilă s-a întălnit și cu secretarul pentru Comerț, Wilbur Ross. Însă imaginile cu cei doi, prezentate de Guvern, nu au avut sunet. Viorica Dăncilă a preferat să vorbească în română și să folosească un traducător. 


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?