Viorica Dăncilă, Rovana Plumb şi Paul Stănescu, la moaştele Sfântului Dimitrie cel Nou

 
Viorica Dăncilă la moaștele lui Dimitrie cel Nou și la slujba Patriarhului Daniel
Viorica Dăncilă la moaștele lui Dimitrie cel Nou și la slujba Patriarhului Daniel
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
Viorica Dăncilă la moaștele lui Dimitrie cel Nou și la slujba Patriarhului Daniel Viorica Dăncilă la moaștele lui Dimitrie cel Nou și la slujba Patriarhului Daniel Viorica Dăncilă la moaștele lui Dimitrie cel Nou și la slujba Patriarhului Daniel

Premierul Viorica Dăncilă participă la slujba de la Patriarhiei, oficiată de Preafericitul Daniel cu ocazia Sf. Dimitrie cel Nou. Dăncilă a evitat coada formată la moaștele Sfântului, coadă la care oamenii de rând au stat ore în șir. Test al răbdării pe Dealul Patriarhiei din Capitală! Doar pentru miile de credicioși care-l prăznuiesc astăzi pe Cuviosul Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștiului. Politicienii însă au sărit din nou rândul. Premierul Viorica Dăncilă însoțită de miniștrii Rovana Plumb și Paul Stănescu au ajuns în urmă cu câteva minute la slujbă.

''Este o sărbătoare astăzi, deci să ne bucurăm de această sărbătoare cu toţii'', a spus şefa Guvernului.

Întrebată cu ce gânduri a venit, ea a răspuns: ”Cu gânduri deschise, să mă rog pentru binele poporului român, pentru familie şi pentru toţi oamenii care au nevoie de gânduri bune''.  

Viorica Dăncilă, Rovana Plumb și Paul Stănescu au mers direct pe scena unde se oficiează slujba, La finele slujbei aşteptăm să vină la racla moaştelui Sf. Dimitrie cel Nou.

Moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou au fost scoase pe Colina Patriarhiei, unde vor rămâne până luni seara.

Sf. Dimitrie cel Nou e considerat ocrotitorul Capitalei după ce a scăpat oamenii de epidemia de ciumă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?