Viorica Dăncilă mai face astăzi o ședință de Guvern. Primarii, duși cu zăhărelul

 
Sedinta de Guvern
Sedinta de Guvern

Viorica Dăncilă mai face azi o ședință de Guvern! E programată la ora 13.00 şi, din nou, hotărârea prin care 1,4 miliarde de lei ar ajunge la primari lipseşte de pe ordinea de zi. Premierul demis a promis banii indiferent de rezultatul moţiunii de cenzură. După ce Guvernul a picat, Dăncilă nu s-a grăbit să-i redirecţioneze. A transmis, însă, prin purtătorul de cuvânt, că actul nu a fost gata, dar va fi adoptat în şedinţa viitoare. 

1,4 miliarde de lei. Aceasta e suma pe care Viorica Dăncilă a promis-o primarilor, chiar dacă moțiunea de cenzură trece sau pică la vot. Viorica Dăncilă nu s-a ţinut de cuvânt. A transmis prin purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, că actul va fi adoptat în următoarea ședință de guvern, Însă Hotărârea de Guvern lipseşte din nou de pe ordinea de zi. 

Primarii încă aşteaptă mult-promisa hotărâre de Guvern. Și au atras atenţia în mai multe rânduri că fără aceşti bani nu pot asigura plata salariilor până la sfârşitul anului. Cabinetul demis ar putea decide să introducă Hotărârea de Guvern pe ordinea suplimentară.

De cealaltă parte, însă, Opoziţia a somat Ministerul Finanţelor Publice să oprească acest tun din bani publici. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?