Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu Benjamin Netanyahu. A zburat în Israel cu o aeronavă privată

 

Guverunl a anunţat că premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, miercuri, cu omologul israelian Benjamin Netanyahu, în timpul vizitei oficiale pe care o întreprinde în Israel, alături de şeful de partid Liviu Dragnea. Comunicatul aminteşte abia în ultima frază, telegrafic, despre subiectul fierbinte al momentului, propunerea de mutare a ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. O altă informaţie lansată de Realitatea TV este că Viorica Dăncilă ar fi zburat în Israel cu o cursă privată.   Potrivit comunicatului oficial al Executivului, "cei doi demnitari au vorbit despre legăturile tradiționale de prietenie dintre cele două țări și relaţille bilaterale excelente".

S-a mai discutat despre un parteneriat România-Israel în domeniul noilor tehnologii, dar şi despre  bordate si aspecte privind cooperarea in domeniul militar, strategic si al securitatii cibernetice.

Liviu Dragnea în Israel, alături de Viorica Dăncilă, într-o zi-cheie în dosarul "Bombonica"

"În cadrul convorbirilor, cei doi oficiali s-au referit la buna cooperare existentă în formatul de colaborare multilateral, inclusiv în ceea ce privește susținerea reciprocă a candidaturilor."

Abia în ultima frază se spune şi că "Premierul israelian a salutat adoptarea de către Guvernul României a cadrului de lansare a dezbaterii privind relocarea ambasadei la Ierusalim.

sursă foto: https://twitter.com/IsraelinRomania

sursă video: Guvernul României

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?