Măsură de ultimă oră luată de Guvern, după materialul realitatea.net

 

După ce site-ul realitatea.net a publicat ieri un material referitor la faptul că, pe contul de YouTube al Guvernului, sunt permise mesajele negative ale oamenilor la adresa prim-ministrului Viorica Dăncilă, s-a luat o măsură radicală.

Astfel, de acum înainte, nimeni nu va mai putea să lase vreun mesaj, nici pozitiv, nici negativ la adresa prim ministrului Viorica Dăncilă sau a vreunui înalt oficial al statului. Asta pentru că cei de la Guvern au luat decizia să interzică posibilitatea comentariilor la videourile postate pe contul de YouTube al Guvernului.

Mai mult, drept consecință a măsurii luate, au dispărut absolut toate comentariile negative, de la toate videourile postate.

De la ce a plecat totul

Realitatea.net a publicat ieri, 19 iunie, un material cu titlul "Viorica Dăncilă, jignită chiar pe contul de YouTube al Guvernului". Aceasta a fost o continuare a materialului publicat, tot de realitatea.net, pe 16 iunie, în care era semnalată reacția stingheră a Vioricăi Dăncilă la întrevederea cu președintele Estoniei și faptul că video-ul postat pe contul Guvernului nu avea sunet.

În textul de ieri, 19 iunie, se preciza că "Realitatea.net a semnalat sâmbătă, 16 iunie, reacția avută de premierul Viorica Dăncilă la întrevederea cu președintele Estoniei, Kersti Kaljulaid, și, totodată, faptul că filmarea, postată chiar pe contul de YouTube al Guvernului României, nu avea sunet. [...] Imediat, oamenii au început să comenteze, chiar pe contul de YouTube al Guvernului. Redăm doar câteva dintre mesaje".

Faptul că realitatea.net a remarcat că videoul respectiv nu avea sunet i-a determinat pe oameni să ia cu asalt pagina de YouTube a Guvernului și să lase mesaje precum "La cum vorbeste (n.r. Viorica Dăncilă), mai bine fara sunet".

În decurs de câteva ore de la publicare, au venit zeci de mesaje la adresa prim-ministrului Viorica Dăncilă, în proporție covârșitoare negative.

Toate acestea au dus la decizia Guvernului ca nimeni să nu mai poată comenta, de acum înainte, la videourile postate.

CITEȘTE AICI DETALII!

----------------------------------------

UPDATE // 21 iunie 2018 //  

Secţiunea de comentarii a fost redeschisă, dar au dispărut toate comentariile, de la toate videourile.

Cu doar câteva excepții, comentariile erau împotriva prim-ministrului Viorica Dăncilă.

 

.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
koncz lajos
20 Jun 18:20
Da asa este merita sa lucrezi in Romania ca sa primiti pensie de 799 ron dupa 43 ani de munca in care 6 ani gr II,acum am primit decizia 799 ron--mai merita sa stai in tara sau sa vina tinerii acasa sa lucreze--bate joc de oameni nu se poate asa ceva,o sa va pun o copie de decizie si la Facebook ca sa vada toata lumea--SA FIE RUSINE
Răspunde
0 0
Dan
21 Jun 07:50
8 Probabil ai fost "ajutor de bagator de seama" !!!
0 0
Dana
20 Jun 17:56
Si nu ne este incalcat dreptul la libera exprimare garantat de constituție, nu? Dar ce mai conteaza inca un drept încălcat? De-acum avem doar responsabilitati! Sa va fie clar! Drepturi au doar votanții PSD care "PENTRU CA POT."
Răspunde
0 0
Andrei
20 Jun 15:13
Ăștia au citit art. 30 din Constituție? Nu! Cu siguranță...N-au citit nici Abecedarul...
Răspunde
0 0
Cătălin
20 Jun 14:15
Primii pași pe față spre cenzură. Asta au făcut.
Răspunde
0 0
Brigitta
20 Jun 15:12
14 Exact!Ori,daca ei sunt persoane publice,platiti(BINE) din bani publici,nu ar fi normal ca rezultatele muncii lor,sa fie publice?!Daca mai vorbim si despre dreptul la libera exprimare intr-o democratie....
0 0
Florin C.
20 Jun 14:05
Bună ziua!
De Ce nu scrieți "VASILICA Dancila. Ca si acesta este unul din prenumele ei. Sau va este teamă?
Răspunde
0 0
paul
20 Jun 13:59
unu la mina Putin pe linga Dragnea e pistol cu apa.
doi la mina noi romanii doar comentam ca de facut.......
Răspunde
0 0
Bogdan
20 Jun 11:12
Doua aspecte aici. Unul, PSD-ul e telespectator fidel Realitatea. Doi, in afara de Realitatea, cam toate trusturile de presa sunt sunt papucul lui Dragnea si exprimarea libera este inabusita de dictatura Dancila-Dragnea
Răspunde
0 0
johnneil
20 Jun 10:52
Cred ca si lor le este rusine cu tanti vasilica.
Răspunde
0 0
Brigitta
20 Jun 15:19
3 Mai mult ca sigur dar,"tactica" lor nu e sa isi recunoasca greselile( si sa invete din ele)...pentru ca,se poate invata din greseli daca nu ar fi prea ocupati ca sa le nege.
Apoi,daca si-au dat seama( in sinea lor),chiar nu le e mila deloc de femeia asta....asa omeneste vorbind?!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?