Viorica Dăncilă, baie de mulțime la Mănăstirea Putna

 

Viorica Dăncilă s-a închinat și a depus flori la mormântul lui Ștefan cel Mare.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a participat la Hramul Mănăstirii Putna împreună cu ministrul de Interne Mihai Fifor, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici și ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

Viorica Dăncilă a fost primită de localnici în straie populare, conform tradiției locului cu pâine și sare.

Premierul României a făcut baie de mulțime în curtea mănăstirii după care s-a închinat la mormântul voievodului Ștefan cel Mare și a depus flori. Aceasta s-a închinat apoi la racla cu moaștele Sfântului Iacob Putneanul scoasă în curtea mănăstirii, conform realitateadesuceava.net.

Gălugării au condus-o pe Viorica Dăncilă la Muzeul Mănăstirii Putna unde i-au prezentat exponatele și i-au povestit legenda construirii mănăstirii.

Apoi, premierul României alături de mii de pelerini a asistat în curtea mănăstirii la slujba oficiată de un sobor de preoți. Zeci de localnici și turiști au ținut să se fotografieze și să o salute pe Viorica Dăncilă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?