Viorica Dăncilă anunță oficial care sunt candidații luați în calcul pentru prezidențiale

 

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat care sunt candidații care vor fi luați în calcul pentru alegerile prezidențiale de anul acesta. 

Șefa guvernului și președinta PSD Viorica Dăncilă a anunțat că oamenii din partid vor avea prioritate în procesul de desemnare a candidatului la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului.

Întrebată dacă PSD și ALDE vor avea un candidat comun, Dăncilă a declarat miercuri că ”cea mai bună variantă e aceea în care maximizăm șansele de a câștiga alegerile prezidențiale”.

Varianta unui candidat independent nu este prima luată în calcul. ”O să dam drumul la sondaje. Prioritate vor avea colegii și colegele din partid”, a spus Dăncilă, care a adăugat totuși că în analiză vor fi introduse mai multe persoane ”ca să vedem care sunt șansele”.

PSD va evalua prin sondaje șansele candidatului partidului la alegerile prezidențiale, sondaje care vor măsura candidați independenți, a declarat și marți seara premierul Viorica Dăncilă.

"Având în vedere că în 11 august începe strângerea de semnături pentru alegerile prezidențiale, „noi vrem ca la sfârșitul lui iulie începutul lui august să avem deja candidatul la prezidențiale", a spus Dăncilă, invitată la România TV.

În aceste sondaje „vom introduce și candidați independenți", „vom merge în sondaje" dar „decizia o vom lua în forurile statutare" ale PSD, a explicat ea.

Deocamdată, însă, nu s-a „discutat despre nimeni până acum, decât despre candidați din interiorul partidului", a temperat Dăncilă, întrebată de moderatoare spre candidați independenți ar putea avea în vedere PSDAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ana
19 Jun 15:37
Viorica Dănciĺă susține pe Klaus Johanis la președinția Romăniei.
Răspunde
0 0
Bai aveti grija
19 Jun 13:34
Sint peste 5 milioane de pensionari, cresterea pensilor mult intirziata! cine dreaq credeti ca va mai voteaza? Mai dau drumul si la Diaspora sa voteze...vedeti voi.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?