Violență oarbă la Paris. Un boxer profesionist, în fruntea vestelor galbene, lovește jandarmi căzuți

 

Boxer profesionist, în fruntea protestatarilor care au atacat jandarmii la Paris. Forţele de ordine au identificat un fost campion la box al Franţei ca unul dintre manifestanţii care au bătut jandarmi ieri, în timpul protestelui ”Vestelor Galbene". Pugilistul Christophe Dettinger a fost protagonistul unor imagini şocante în timpul actului 8 al „vestelor galbene”. Pe un pod din Paris, în timpul unor confruntări între forţele de ordine şi manifestanţi, bărbatul îmbrăcat în negru, fără vesta caracteristică protestatarilor, s-a desprins din mulţime şi a lovit un jandarm cu pumnii.

În alte imagini se vede cum un bărbat care pare să fie tot sportivul loveşte de mai multe ori un jandarm căzut la pământ.

Dettinger are 37 de ani şi a fost campion al Franţei în anii 2000.

Circa 50 de mii de oameni au ieşit ieri în stradă, în toată Franţa, pentru actul al optulea al protestului Vestelor Galbene. Manifestaţiile au dus la violenţe la Paris, dar şi în alte oraşe ale ţării.

Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoţional.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?