Vinul făcut în casă i-ar putea aduce moartea unui bărbat de 74 de ani. Va primi 360 de bice pe spate

 

Un bărbat de origine britanică care munceşte şi trăieşte în Arabia Saudită a fost prins cu câteva sticle de vin făcut în casă şi condamnat la 360 de bice, familia sa spunând că bărbatul nu va supravieţui acestei pedepse barbare.

Familia britanicului Karl Andree, care lucra în industria petrolieră şi se află deja de un an într-o închisoare din Arabia Saudită, au cerut primului ministru al Marii Britanii să intervină în cazul acestuia, susţinând că cele 360 de bice îl vor ucide pe acesta.

Fiul bărbatului spune că acesta ar suferi de cancer şi astm şi că are nevoie de îngrijiri medicale. Mai mul, fiica acestuia spune, citată de BBC, că tatăl său a suferit de trei tipuri diferite de cancer şi că familia a fost făcută să creadă că bărbatul va fi lăsat liber după ce va ispăşi pedeapsa cu închisoarea şi că nu va mai fi şi biciuit.


Cameron a confirmat, prin serviciul său de presă, că va interveni în cazul acestuia.

Andree a fost arestat după ce s-au găsit câteva sticle de vin făcut în casă în maşina sa. Alcoolul este ilegal în Arabia Saudită şi pedepsele sunt extrem de severe.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?