Vino la McHappy Day să susținem împreună Casele Ronald McDonald din România (P)

 
Vino la McHappy Day să susținem împreună Casele Ronald McDonald din România (P)
Vino la McHappy Day să susținem împreună Casele Ronald McDonald din România (P)

McDonald’s România continuă și anul acesta campania „Mi-e poftă să fac bine”. Persoane publice, parteneri, angajați și clienți McDonald’s vor deveni purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține cauza Fundației pentru Copii Ronald McDonald. Cel mai important eveniment din cadrul campaniei, McHappy Day, are loc pe 18 mai, la restaurantul McDonald’s Piața Romană din București.De când activează în România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 17.000 de familii în cele două „Case departe de casă” construite în București (în curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) și în Timișoara (în curtea Spitalului Louis Țurcanu). Părinții nu plătesc cazarea și pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toată susținerea și dragostea lor.

În această primăvară Fundația pentru Copii Ronald McDonald împlinește 20 de ani de când aduce familiile împreună în cele două Case Ronald McDonald din București și Timișoara. Și, pentru a putea ajuta cât mai mulți părinți și copii, anul acesta strângem fonduri pentru extinderea Casei Ronald din Timișoara și pentru construcția celor două noi Case Ronald McDonald: la Iași (Spitalul Sf. Maria) și la București (Spitalul Marie. S. Curie).

Vera, mama Mariei, 1 an, Casa Ronald McDonald București: Casa Ronald McDonald este un refugiu, iar în momentul de față este casa mea! S-au legat aici prietenii, ne ajutăm unii pe alții mâncăm împreună., ne trăim viața, aici! Și totul într-un mediu liniștit, în care avem toate condițiile de care avem nevoie și acces la toate facilitățile!

În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” desfășurată în perioada 14 – 20 mai, McDonald’s donează Fundației Ronald McDonald câte un leu din prețul fiecărui Happy Meal vândut.

Despre Fundația pentru Copii Ronald McDonald

Fundația pentru Copii Ronald McDonald a fost înființată în 1998 și este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timișoara și din București care găzduiesc familiile copiilor spitalizați pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 17,000 de familii au fost primite în aceste “Case departe de casă”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundația pentru Copii Ronald McDonald.

De asemenea, începând cu anul 2013 Fundația este coordonată de un consiliu onorific, din care fac parte:
Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu
Prof. Univ. Dr. Mărgit Șerban, directorul secției de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Țurcanu
Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă
Dna. Amalia Nastase, personalitate publică
Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s România
Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?