Ludovic Orban: Elena Udrea a venit şi a sfidat comisia

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Ludovic Orban, preşedintele comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea, a declarat că ministrul Turismului a sfidat joi comisia, prin comportamentul pe care l-a avut.

"Ministrul Turismului a încălcat orice normă elementară de bun simţ, a încălcat Constituţia, a încălcat legea privind funcţionarea guvernului şi a ministerelor, elgea privind răspunderea ministerială şi s-a sustras unei anchete parlamentare. A venit şi a sfidat comisia. A venit să facă o declaraţie politică de la microfonul la acre nu trebuia să facă declaraţii politice, ci trebuia să răspundă la întrebările membrilor comisiei de anchetă", a declarat Orban.

Preşedintele comisiei de anchetă a subliniat că este un fapt fără precedent. În 20 de ani, niciun ministru nu s-a sustras unei anchete parlamentare.

"Poate să facă doamna Udrea câte plângeri penale doreşte, dar are obligaţia să se prezinte în faţa comisiei de anchetă, să furnizeze toate documentele şi informaţiile solicitate", a mai spus Orban.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?