Elena Băsescu a demisionat din PD-L şi va candida ca independent la europarlamentare

 
foto: NewsIN
foto: NewsIN
Elena Băsescu a demisionat din PD-L şi va candida ca independent la europarlamentare. "Nu tata mi-a impus candidatura. Sunt conştientă că nu am şanse să ajung ca independent la europarlamentare", a spus Elena Băsescu care a anunţat că va reveni în PD-L dacă va câştiga alegerile.

"Nu doresc să mă ascund după listele unui partid.  Nu doresc ca tata să fie acuzat de nepotism. Nu doresc ca PD-L să fie pus în situaţia dificilă de a alege între mine şi intelectuali şi, prin urmare, am decis să demisionez din PD-L şi să candidez ca independent la europarlamentare, cu menţiunea că voi reveni după alegerile din 7 iunie. Sunt conştientă că nu am şanse reale de a ajunge în Parlamentul European, mai ales că legea prevede că până la 7 aprilie să adun 100.000 de semnături, lucru aproape imposibil", a spus Elena Băsescu care a apelat la prietenii din organizaţia de tineret a PD-L să o ajute să strângă semnăturile necesare.

Elena Băsescu a spus că ştie ce presupune o astfel de candidatură şi de ce resurse este nevoie şi a menţionat că "o asemenea campanie presupune resurse financiare, dar şi ambiţie şi determinare". 

Elena Băsescu şi-a anunţat intenţia de a candida la europarlamentare la sfârşitul lunii februarie. Secretarul general al Organizaţiei de Tineret a PD-L, Elena Băsescu, şi-a exprimat speranţa că va reuşi să strângă cele 100.000 de semnături necesare, eventual cu ajutorul membrilor OT-PDL.

Întrebat despre candidatura fiicei sale la europarlamentare, preşedintele Traian Băsescu a spus că fiica sa este "mult mai deşteaptă decât se crede" şi că "ştie ce face, pentru că am crescut-o eu". VEZI DECLARAŢIA PREŞEDINTELUI

Citeşte şi Jean Sarkozy, varianta franceză a Elenei Băsescu

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?