VIDEO | Un bulevard și o sală de sport din Craiova vor purta numele lui Ilie Balaci

 

Un bulevard și o sală de sport din orașul Craiova vor purta numele lui Ilie Balaci, decedat duminică la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct miocardic.

Școala Gimnazială „Decebal” a organizat un eveniment special, la care au participat inspectorul școlar general, Monica Sună, și city managerul orașului Craiova, Sorin Manda.

Ilie Balaci venea deseori la această școală pentru a discuta cu elevii și pentru a le oferi sfaturi.

Școala Decebal are ca în structură fosta școală Obedeanu, al cărei elev a fost regretatul Ilie Balaci. Începând de astăzi, sala de sport va purta numele marelui fotbalist. În această școală s-a desfășurat de ani buni competiția ‘Cupa Ilie Balaci’„, a declarat Monica Sună.

Bulevardul Știrbei Vodă va fi redenumit Bulevardul Ilie Balaci. Pentru cei care nu știu, este bulevardul pe care se află atât arena ‘Ion Oblemenco’, cât și Sala Polivalentă din Craiova. Avem în intenție să organizăm gale pentru juniorii Universității Craiova și să reînnodăm tradiția Cupei ‘Ilie Balaci’. Ne gândim să cinstim astfel memoria lui Ilie Balaci și să nu se uite ușor numele lui și tot ce a însemnat pentru Craiova… să nu uite nici copiii sau nepoții noștri„, a spus Sorin Manda.

Vezi pe realitateasportiva.net cum arată sala de sport din Craiova care poartă numele lui Ilie Balaci.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?