VIDEO. Rochie de mireasă la doar 25 lei. Nebunie la un târg de nunți din Capitală

Nebunie la un târg de nunţi din Capitală. Viitoarele mirese au alergat printre standuri disperate să apuce rochii de mireasă la preţ redus. O rochie a fost vândută chiar şi cu 25 de lei.Nebunie la un târg de nunţi din Capitală. Viitoarele mirese au alergat printre standuri disperate să apuce rochii de mireasă la preţ redus. O rochie a fost vândută chiar şi cu 25 de lei.

De vinerea neagră, rochiile albe au avut reduceri chiar şi de 90%. Verighetele costă între două şi opt mii de lei.

Trecem la partea preferată a românului. Mâncarea și băutura. Pentru o nuntă mai fancy, e aproape obligatoriu un cocktail bar, un stand cu prăjituri sau cu limonadă. Costurile pot ajunge până la 15 euro de invitat. Nu uitaţi însă că mesele trebuie frumos decorate.

Pentru o nuntă medie 100 de invitați, în București sau în alte orașe mari, ar trebui să aveţi în vedere un buget total de cel puţin 15.000 de euro, dar și o rezervă de 10% pentru cheltuielile neprevăzute.

 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?