VIDEO. Povestea de succes a unui elev. Cum a reuşit să facă bani promovând ROMÂNIA FRUMOASĂ

La doar 18 ani, Daniel Mălăescu se întreţine singur. Tânărul şi-a transformat pasiunea pentru fotografie şi video într-o afacere care pare să aibă un viitor strălucit.Daniel Mălăescu, din comuna Bălești, este elev la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu și are 18 ani. Elevul se întreține aproape singur din pasiunile sale: editare video și film-making, dar și fotografie.

Este un puști intuitiv, pasionat și care a progresat rapid într-un domeniu în care concurența este acerbă. Ultimul său proiect este legat de crearea unui video-blog de călătorii (travel vlog n.red.), care merge destul de bine!

A descoperit pasiunea pentru editarea video acum cinci ani și a muncit din greu pentru a-și perfecționa talentul, fiind, în mare, autodidact.

„Prin exersare mi-am dezvoltat imaginația, îndemânarea, creativitatea și am început să fac lucruri după bunul plac. Am continuat să exersez până am devenit din ce în ce mai bun. Pasiunea își spune cuvântul! Rezultatele au început să vină în vara anului 2014 când un grup de persoane m-a contactat dacă m-ar interesa o colaborare cu ei. Voiau să mă ocup de partea fotografică și videografică. De curând, de la 1 septembrie mai exact, m-am apucat și de video-blogging”, a spus Daniel Mălăescu.

Ca mulți tineri de vârsta sa și lui Daniel îi plac călătoriile, mai ales că, plimbându-se din loc în loc, are ocazia să surprindă imagini frumoase.

Pentru că vara aceasta a mers cu un grup de prieteni prin țară, s-a gândit să ia cadre cu toate peisajele frumoase pe care le-a văzut.

"Fiind pasionat și de călătorii, am zis să fac altceva. Nu a durat mult crearea video-blogului, iar filmarea primului videoclip postat a fost o treabă faină de două zile. S-a întâmplat foarte rapid, două zile în care am călătorit și am filmat cadrele cu ajutorul cărora am putut să trec la editarea lui, acțiune care a durat 4-5 ore. Este un film despre Transfăgărășan. Minunatul Transfăgărășan! Viewerii l-au primit exact cum mă așteptam, adică ok", a spus tânărul.

 

Sursa Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?