VIDEO. Imagini rare, surprinse de camerele de supraveghere ale Parcului Natural Apuseni

 

Camerele amplasate în câteva puncte de interes din pădure de către reprezentanții Parcului Natural Apuseni au surprins câteva imagini spectaculoase, extrem de rare în România: un râs care atacă două ciute.

"Ca orice felin sălbatic râsul (lynxul) este setos de sânge şi atacă orice vietate ce-i iese în cale: de la pasărea cât de mică până la cocoşul-de-munte şi de la micile rozatoare până la ciuta de cerb”, susţin reprezentanţii Parcului Natural Apuseni în comentariul care însoţieşte filmarea postată pe internet.

În imagini se pot observa două ciute care la un moment dat încep să fugă speriate, iar în urma acestora apare un râs. După alte câteva momente, prin faţa camerei de luat vederi apare şi un exemplar spectaculos de cerb, care, fără teamă de râs, le urmează pe cele două ciute. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?