VIDEO Imagini șocante cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel

 

Imagini șocante cu cancelarul german Angela Merkel, filmată cum tremura necontrolat în timpul unei vizite oficiale în Ucraina. La o conferinţă de presă, Merkel a spus că între timp a băut trei pahare cu apă, sugerând că fusese deshidratată.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost văzută tremurând marţi în timp ce îl primea pe noul preşedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, aflat în vizită în Germania, ceea ce a ridicat îngrijorări în legătură cu starea sa de sănătate, relatează DPA.

În timp ce aştepta alături de Zelenski trecerea gărzii de onoare a forţelor armate germane, Angelei Merkel au început să îi tremure picioarele şi corpul. Când a trecut apoi prin faţa gărzii împreună cu invitatul său, tremuratul s-a redus considerabil.


Ulterior, la o conferinţă de presă, Merkel a spus că între timp a băut trei pahare cu apă, sugerând că fusese deshidratată.

"Aşa cum poate vedea toată lumea, mă simt bine din nou", a adăugat cancelarul.

Zelenski, care se afla lângă Merkel în timpul incidentului, a spus că ea era "pe deplin în siguranţă".

Cancelarul german, care va împlini 65 de ani luna viitoare, a mai avut şi în trecut cazuri similare de tremurat. La acel moment, motivul invocat a fost de asemenea deshidratarea pe o vreme călduroasă.

De o lună, Berlinul se confruntă cu temperaturi ridicate şi cu soare puternic în cea mai mare parte a timpului, marţi înregistrându-se 30 de grade Celsius.

Merkel este cancelar al Germaniei din 2005 şi în acest interval nu a existat nicio îngrijorare publică majoră în legătură cu starea sa de sănătate. Ea a anunţat că va renunţa la poziţie înaintea de viitoarele alegeri federale, stabilite în prezent pentru 2021.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?