VIDEO Greii sportului românesc, mesaj emoționant după 20 de ani

 

Pot fi povestiţi 20 de ani în 20 de minute? Poate da, poate nu. Se pot comprima 20 de ani în 20 de rânduri? Puţin probabil. În 20 de cuvinte se poate transmite un mesaj puternic? Cu siguranţă. În urmă cu fix 20 de ani ţi se umezeau ochii atunci când deveneai un absolvent de canto, sperând să prinzi un bilet la un turneu final rezervat de Hagi şi Popescu. În urmă cu 20 de ani se năştea un brand care ţi-a propus o nouă abordare a evenimentelor la care poate ai participat de la o distanţă de trei bătăi de inimă. În urmă cu 20 de ani apărea o nouă modalitate de a-ţi pune în pagină eroul sau erăul care tocmai îţi îngropase echipa favorită.

Pe unii dintre ei îi poţi regăsi şi azi, în filmuleţul pe care ProSport l-a pregătit la 20 de ani de existenţă. Priviţi gestul unui tată care şi-a pierdut fiul şi urmăriţi fiecare procedeu de pe tatami al unor judoka neînfricaţi. Identificaţi detaliul de pe tricoul lui Popescu şi sesizaţi altruismul lui Drăgulescu. 

Urmăriți filmulețul aici!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?