VIDEO. Cum dezactivezi redarea automată a VIDEO-urilor pe Facebook

Dacă te deranjează, trebuie să știi că poţi dezactiva redarea automată a clipurilor pe Facebook.Problema, mai ales pe mobile, constă în faptul că sunt redate automat când îți trec prin fața ochilor.  

În schimb, dacă vrei să înveți cum dezactivezi redarea automată a clipurilor pe Facebook pe iPhone sau Android există o soluție destul de simplă și implică doar câțiva pași. Accesează aplicația Facebook și fă un tap în dreapta jos pe cele trei liniuțe, scrie playtech.ro.  

Navighează până la capătul de jos al meniului respectiv și intră la Setări. Fă un tap pe Setările contului și atinge opțiunea Clipuri video și fotografii. De aici, te interesează Pornire automată. S-ar putea să fie implicit bifat ”Pe date de mobil și conexiuni Wi-Fi”. Alege "Nu porni niciodată automat clipuri video".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?