VIDEO Aroganțe de dictator: a oprit trenul în gară, să se relaxeze la o țigară!

 

Pentru că poate și își permite aproape orice, dictatorul nord-coreean, Kim Jog Un, a simțit nevoia să se mai dezmorțească un pic. Motiv pentru care a oprit trenul în gară, ca să fumeze o țigară.Kim Jong Un şi suita lui au ajuns la Dang Dong, oraş de la graniţa Chinei cu Vietnamul. Pe drum, dictatorul a coborât din tren pentru o ţigară

Liderul nord-coreean a fost întâmpinat în gară de gărzi ceremoniale, covor roşu şi o o mulţime formată din persoane care fluturau entuziast steaguri.

Străbătut pe calea ferată, drumul a fost tare lung - aproximativ 70 de ore - şi, potrivit unor imagini obţinute de televiziunea japoneză TBS-JNN, din când în când dictatorul de la Phenian cobora din tren pentru o pauză de ţigară.

În timp ce îşi dezmorţea puţin picioarele pe peron, sora lui, Kim Yo Jong, se ţinea după el cu o scrumieră de cristal în mână. În filmare pot fi văzuţi şi alţi oficiali nord-coreeni care discută cu dictatorul.

Din Dang Dong, Kim Jong Un a plecat cu maşina spre Hanoi.

Liderul nord-coreean este susprins adeseori cu ţigara în gură, chiar şi în locuri unde fumatul este interzis. A fost filmat fumând chiar şi lângă una dintre rachetele intercontinentale, plină cu combustibil lichid, dar şi în timpul unei campanii guvernamentale anti-fumat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?