Victor Spirescu, românul mort în Anglia, locuia într-un palat. Adevărul despre viața lui

 

Victor Spirescu, primul român care "a invadat" Regatul Unit în 2014, după ridicarea restricţiilor pe piaţa muncii, locuia într-o vilă luxoasă din comitatul Buckinghamshire. Iubita lui a povestit, pentru CANCAN.RO, cum au ajuns ei să trăiască în micul palat al milionarului Glenn Armstrong. De asemenea, Suzana Mateş a spus şi cu ce se ocupa ea, dar şi partenerul său de viaţă. 

"În aprilie anul trecut, i s-a schimbat viaţa total. Stăteam într-o cameră în Londra şi am avut ocazia să întâlnim un milionar, investitor în proprietăţi. Am fost la el la un eveniment în centrul Londrei şi l-am cunoscut pe Glenn Armstrong. Ne-a oferit să lucrăm pentru el, eu, ca asistentă personală şi el (n.r.: Victor), ca ajutorul lui - mâna lui dreaptă. Era ajutorul lui în orice. Eu mă ocupam de acte, organizam evenimente, iar Victor de orice, putea să facă orice, de la A la Z. Îl conducea cu Bentley-ul, Ferrari-ul, tot făcea", a declarat Suzana Mateş.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?