Victor Ponta, sceptic cu hernia lui Dragnea: "E un campion mondial la tras de timp"

 

Fostul premier Victor Ponta, care a fost și el tratat pentru probleme cu coloana, se miră că Liviu Dragnea e tratat cu perfuzii, că singurul care e starea lui e Codrin Ștefănescu și spune că șeful PSD e "campion mondial la tras de timp".Procesul lui Dragnea va continua indiferent de prezența sau absența șefului PSD de la termenele de judecată, spune Ponta.

"Sunt dintre mulţii români şi cetăţeni ai planetei care are probleme cu vertebrele, discurile de la coloană. Singura persoană care ştie ce boală are şi unde se află e Codrin Ştefănescu.

Am înţeles azi că are branule şi m-am gândit că pe mine nu m-a tratat nimeni pentru coloană cu perfuzii, cu branule. Nu cred că ai nevoie de perfuzii. E o chestie un pic caricaturală.

Poate nu a vrut ieri să meargă la Brăila, poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua. Sau poate că nu vrea să meargă la conferinţe din Sibiu, Braşov, Cluj, unde poate nu e foarte popular şi s-ar putea să aibă probleme", a declarat Victor Ponta la o emisiune TV.

Potrivit fostului premier, starea de sănătate a lui Dragnea e problema lui, dar toată ţara e blocată în discuţia despre dosarul lui Dragnea.

"De doi ani si două luni vorbim de dosarul lui Dragnea. Dragnea e un campion mondial la tras de timp, un caz mai cunoscut decât Dragnea e Berlusconi, cred că Dragnea a intrat în top direct pe locul doi", a spus la Digi24 Victor Ponta.

La scurt timp după ce instanța a decis amânarea unei decizii în dosarul DGSAPC Teleroman, secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu a declarat că Dragnea le-a cerut medicilor să nu îl mai opereze.

Dragnea schimbă macazul, imediat după decizia instanței! Nu mai vrea operație

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cezar zice „Si ,tu,Bruus,fiul meu ?”
19 Mar 05:45
Dl Ponta a fost puțin procuror si ce a stiut a fost or deloc or superficial.Dl Dragnea e învinuit pentru instigare la abuz .Art 297 cp spune `Abuzul în serviciu:„(1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act¬”.Ce atributii avea presedintele CJ Teleorman in legătura cu supravegherea a două femei pe unde lucreaza si ce fac ?Dacă nu stiti dv ce infractiune e asta,intrebati-o pe dna Kovesi,ca are un doctorat magna cum laudae.Si mai trebuie un interes sau un beneficu material.Ca Ceausescu a determinat a determinat autoritatile să omoare 66.000 de revolutionari,a spus-o Brucan.V-a invățat sa mintiti ca el ?Ca daca dl ministru ar fi incrimniat huliganismul politic,minciuna ,sperjurul si calomnia in scop de denigrare s-ar condamna penal și as fi sărăcit ,că eu aduc chiftele la condamnatii pentru infracțiuni politice.Apropo.dl Ponta de ce e condamnat dl Dumitru Cristea,ca nu a trecut ,ca dv,la hastagi?Oameni buni,luati bugetul si actele contabile de la Teleorman,si daca aflati un leu lipsa,atunci l-a furat dl Dragnea.Daca nu dl Tudorel Toader ar putea asana societatea cu huliganismul politic,pentru a pedepsi micimea ți minciuna,nu pentru dl Ponta ,ca mai are pentru ceda socoteală ,dar pentru comedianti si altii care sriga hoții.Criticati ,domnilor programul de guvernare,că il face ca nu il face,ce vreti voi sa nu plăteasc multinationalele si dl Dragnea vrea,dar nu va jucati cu nervii mei si ai omului.Poporul nu mai are incredere in vorbele miseilor !Prea v-ati bătut joc de țară !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?