Victor Ponta, reacţie acidă la atacurile lui Voiculescu: "Cum să îi răspund? Mă distrează!"

 

Premierul Victor Ponta a reacţionat după declaraţiile lui Dan Voiculescu referitoare la noul Cod Fiscal. Preşedintele fondator al PC a spus că Guvernul Ponta se laudă degeaba cu noul Codul Fiscal: "Ştia că minte sau a fost neputincios?"

În replică, invitat la televiziunea prietenului Sebastian Ghiţă, prim-ministrul susţine că îl amuză atacul lui Dan Voiculescu.

"Vă dați seama că nu am vorbit cu el. Cum să îi răspund? Nu mă surprinde atacul lui Voiculescu. Mă distrează, Mă amuză cum cei care l-au înjurat pe Voiculescu acum îl tratează ca pe un apostol, dacă zice ceva de mine", a spus Ponta la televiziunea prietenului Sebastian Ghiţă.

Dan Voiculescu a criticat, joi, pe blogul său, noul Cod Fiscal, care, potrivit afaceristului, a eliminat toate prevederile care ar fi avut impact macroeconomic.

"Mult zgomot pentru nimic. Comunitatea oamenilor de afaceri a primit cu entuziasm noul proiect de Cod Fisccal. Minunea a durat 3 zile. De fapt, s-au eliminat toate prevederile care ar fi avut impact macroeconomic:

Reducerea impozitului pe dividende de la 16% la 5%

Eliminarea taxei pe construcţii speciale

Reducerea accizelor la carburanţi

A rămas reducerea TVA de la 24% la 20%, lucru care va ajuta consumul şi, implicit, producţia, dar mai ales importul.

Mă întreb de ce se laudă Guvernul Ponta cu Noul Cod Fiscal: ştia că minte sau a fost neputincios?", a scris Dan Voiculescu pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?