Victor Ponta: "Nu am votat, ca până acum, răul cel mai mic"

 

Victor Ponta a declarat că a pus ștampila pe un candidat mai bun, și că nu a votat cu "răul cel mai mic", cum s-a tot votat în România în ultimii 30 de ani.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, spune că a votat, la scrutinul prezidenţial de duminică, un candidat bun şi nu răul cel mai mic, aşa cum s-a votat la alte alegeri în România.

El şi-a exprimat dreptul constituţional la Şcoala gimnazială "Maria Rosetti" din Bucureşti.


"Să fiu sincer, mi-e mai simplu acum decât în alte dăţi şi vreau să vă zic că nu am votat contra nimănui. Povestea asta cu votul contra întotdeauna a ieşit prost. Am votat pentru un candidat, nu pot să vă spun pentru cine că nu s-a terminat votul, şi de asemenea nu am votat răul cel mai mic. De câte ori în România s-a votat răul cel mai mic a ieşit răul cel mai mare, aşa că acum am votat un candidat bun, în niciun caz nu un rău mai mic şi în niciun caz nu contra", a declarat Ponta, după ce a votat.

Liderul Pro România a adăugat că are emoţii pentru candidatul pe care îl susţine şi a afirmat că şi-ar dori ca în România "să nu mai fie vot cu ură şi cu scandal".

Victor Ponta a mai spus că e foarte bine că s-au rezolvat problemele la vot pentru cetăţenii din diaspora, iar prezenţa la nivel naţional "este normală şi e foarte bine ca oamenii să voteze". Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
cotoi
11 Nov 07:05
Dupa cum gindeste si vorbeste se poate lua de mina cu actorul , el si asa nu vede cind ploua .
Răspunde
0 0
Varza de Bruxelles
10 Nov 18:53
Ponta, Petrov, Sica Mandolina si multi altii, toti baieti cu epoleti. Faptul ca un serviciu special (setese) se ocupa de numaratoarea voturilor confirma teoria cum ca Romania este un stat politienesc, condus din umbra de servicii. Se mimeaza democratia o data la fiecare 4-5 ani, in realitate "nu conteaza cine voteaza, conteaza cine le numara" (citat din Stalin).
Răspunde
0 0
Mihai S
10 Nov 18:47
Inseamna ca in 2014 Ponta recunoaste ca a fost un rau mai mare decat "cel mai mic".
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?