Victor Ponta: Ilie Sârbu nu a vrut să mai fie lider de grup din decembrie, eu l-am rugat să mai stea

 

Premierul Victor Ponta a comentat, duminică, retragerea lui Ilie Sârbu din funcţia de lider al grupului senatorilor PSD, spunând că acesta ar fi dorit chiar de la finalul sesiunii trecute să renunţe la poziţie, însă a rămas lider la rugămintea sa.

"Din decembrie nu a vrut să mai fie lider de grup. L-am rugat să mai stea o sesiune şi acum i-am muţumit şi chiar a fost un lider de grup foarte bun. Dar, în acelaşi timp, pot fi şi alţi lideri foarte buni şi voi lucra foarte bine, ca prim-ministru, cu grupul de la Senat, cum am lucrat şi până acum", a declarat Ponta, la plecarea de la şedinţa senatorilor PSD, potrivit Mediafax.

Premierul nu a aşteptat să fie dat şi votul pentru noul lider de grup, spunând că va afla rezultatul din presă.

Victor Ponta a mai spus, legat de prezenţa sa la această şedinţă a senatorilor PSD, că în Senat "balanţa e un pic mai strânsă" în privinţa voturilor şi trebuie ca social-democraţii să-şi asigure mobilizarea, pentru a susţine Guvernul.

"Vor păstra această majoritate funcţională şi foarte bună fără niciun fel de probleme şi în următoarea sesiune", a adăugat premierul.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?