Victor Ponta: "Dragnea a luat Ambasada Israelului ca pe Lacul Belina. Şi-a luat-o lui!"

 

Fostul premier Victor Ponta a vorbit miercuri seară la Realitatea Tv, în cadrul emisiunii "Talk News" despre provocările pe care le are Viorica Dăncilă în funcţia de premier, dar şi despre influenţa directă a lui Dragnea, în Guvern. Astfel, Ponta a spus că "Liviu Dragnea şi-a luat Ambasada Israelului ca pe Lacul Belina". 

"Dragnea a luat Ambasada României în Israel ca pe lacul lui, ca pe Belina. Cred că este vorba şi despre afaceri. Ştiţi că Israelul este o ţară specială, poţi să dai şi comision. În Israel este în interes naţional", a spus Ponta la Realitatea Tv.

Fostul premier a mai susţinut că în opinia sa, este ambasada lui Dragnea şi ar putea să o mute şi la Madagascar:

"Eu cred că memorandumul(n.r. de mutare a ambasadei la Ierusalim) este atât de secret, că nu l-a văzut nici premierul, nici ministrul de externe. Acum este ţara lui Dragnea.(...)Ambasada e a lui, şi face ce vrea. Poate o să mute ambasada si la Madagascar. Cine ştie, poate mută şi Ambasada Braziliei la Fortalezza, să îi fie mai aproape". 

Pe de altă parte, Ponta a mai afirmat că este curios să afle ce discută Dăncilă la Tel Aviv. Totodată, Ponta a mai atras atenţia că ieri, Dăncilă i-a primit pe premierii Greciei şi Bulgariei, dar şi preşedintele Serbiei, dar nu a aflat ce a vorboit cu ei, şi mai ales, în ce limbă: 

"Eu nu înţeleg ce discută Dăncil la Tel Aviv. Ieri au fost premierii Greciei şi al Bulgariei. Şi preşedintele Serbiei. Trei vecini. Ce a zis doamna Dăncilă. Nu am aflat. Domle, ce ai vorbit cu ei? Ce ai vorbit cu ei? Poate ai vorbit de autostradă, poate ai vorbit ceva.. ce ai vorbit? Şi în ce limbă?", a mai spus Ponta.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?