Victor Negrescu, prima reacţie după ce şi-a dat demisia din Guvernul Dăncilă

 
Victor Negrescu
Victor Negrescu
Victor Negrescu Victor Negrescu, prima reacţie după ce şi-a dat demisia din Guvernul Dăncilă

Victor Negrescu a precizat, sâmbătă, pentru AGERPRES, în contextul informaţiilor din mass-media privind o demisie a sa din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene, că îşi rezervă dreptul să îşi exprime punctele de vedere în cadrul Guvernului şi al Partidului Social Democrat, din a cărui conducere face parte."Din respect pentru colegii mei şi pentru responsabilităţile pe care le am atât la nivel european, cât şi la nivel naţional, pe care le tratez cu seriozitate şi profesionalism, îmi rezerv dreptul să îmi exprim punctele de vedere în cadrul Guvernului, respectiv al Partidului Social Democrat, din a cărui conducere fac parte", a declarat Victor Negrescu.

Presa centrală a relatat, sâmbătă, că ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia din funcţie.

Este a treia demisie din Cabinetul Dăncilă, după cea a ministrului Educaţiei, Valentin Popa, şi cea a ministrului Cercetării şi inovării, Nicolae Burnete.

DEMISIE răsunătoare în Guvernul Dăncilă. Motivul pentru care a făcut pasul înapoi

Într-o intervenţie la Realitatea TV, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a confirmat demisia lui Negresu şi a catalogat gestul său ca fiind "o dovadă de imaturitate politică".

Eugen Teodorovici, după demisia lui Victor Negrescu: O dovadă de imaturitate politică

La rândul său, întrebată, la un post de televiziune, dacă poate confirma această informaţie, Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, a precizat: "Din câte înţeleg, s-a produs această demisie a domnului Negrescu". Ea a comentat că, "probabil, ceea ce l-a determinat să recurgă la acest gest a fost ceva de natură personală". Mai mult, întrebată ce se va întâmpla cu acest portofoliu, în condiţiile în care mai sunt mai puţin de două luni până când România va prelua preşedinţia semestrială rotativă a Consiliului UE, Rovana Plumb a răspuns: "Vom vedea ce decizie va lua doamna prim-ministru în perioada imediat următoare, dar vă asigur că suntem pregătiţi pentru preluarea preşedinţiei".

Ponta îi ia apărarea lui Negrescu: "Se pare că cineva chiar şi-a propus să ne scoată din UE"Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dan T
11 Nov 07:57
R. Plumb, o membra a echipei feminine a semidoctelor obediente fata de guru Dragnea sustine lozinca despre pregatirea infractorilor din coalitia lor pentru preluarea presedintiei UE; intrebarea e daca si UE e gata sa-i accepte !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?