Vicepreședintele SUA Mike Pence ”crede că Iisus îi transmite ce să spună"

Donald Trump, alături de vicepreședintele Mike Pence
Donald Trump, alături de vicepreședintele Mike Pence

Vicepreşedintele american Mike Pence este "înfricoşător" şi "crede că Iisus îi transmite ce să spună", afirmă o fostă consilieră a preşedintelui Donald Trump, a relatat marţi cotidianul britanic The Independent în ediţia sa online, potrivit Agerpres.Omorosa Manigault Newman, care şi-a părăsit în decembrie postul din cadrul administraţiei de la Casa Albă, le-a atras atenţia criticilor lui Donald Trump în legătură cu o suspendare a acestuia, deoarece acest lucru ar însemna că Pence, care este o persoană 'extremă', ar prelua preşedinţia.

"Pot să spun ceva? Oricând de rău credeţi că este cu Trump, ar trebui să vă faceţi griji în legătură cu Pence", a spus luni Omorosa Manigault Newman, în cadrul versiunii americane a show-ului televizat Big Brother, unde este participantă.

"Toţi cei care îşi doresc o suspendare s-ar putea să fie nevoiţi să îşi reconsidere vieţile. Veţi ajunge să regretaţi perioada lui Trump dacă Pence ar deveni preşedinte. Este o persoană extremă", a declarat ea. "Sunt creştină şi îl iubesc pe Iisus. Însă el crede că Iisus îi transmite ce să spună, iar eu zic: 'Iisus nu a spus asta'. Înfricoşător", a adăugat ea.

Omorosa Manigault Newman, fost director de comunicaţii la Biroul de Relaţii Publice din cadrul Casei Albe, a atras de asemenea atenţia asupra măsurilor de represiune impuse imigranţilor de administraţia Trump.

"Au loc măsuri de represiune, iar ele sunt agresive şi intenţionate şi s-ar putea înrăutăţi - însă nu vreau să mă înţelegeţi greşit, şi administraţia Obama era agresivă în privinţa expulzărilor", a mai spus ea.

Omorosa Manigault Newman, în vârstă de 44 de ani, a susţinut că ea şi-a dorit să renunţe la postul de la Casa Albă după un an de la preluarea lui, deşi au existat informaţii că a fost forţată să demisioneze de şeful cancelariei, John Kelly.

După ce şi-a părăsit postul de la Casa Albă în decembrie, Omorosa Manigault Newman, care a fost concurentă în show-ul 'The Apprentice' pe care l-a moderat Trump, a recunoscut că a fost deranjată de unele lucruri din cadrul administraţiei Trump, sugerând că ar fi vorba de chestiuni legate de rasism.

Trump ar fi ironizat viziunile creştin-evanghelice ale lui Pence în privinţa avortului şi drepturilor persoanelor LGBT de-a lungul preşedinţiei sale. Conform The New Yorker, Trump a glumit spunând că Pence 'vrea să îi spânzure' pe toţi homosexualii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?