Viața fără rate la bancă. La 16 ani, a ridicat o casă de unul singur

 

Un adolescent în vârstă de 16 ani a vrut să se pună la adăpost de una dintre cele mai mari greutăţi ale vieţii de adult: plata ratelor pentru creditul necesar cumpărării unei locuinţe.

A început să lucreze la casa sa pe roţi încă de la vârsta de 16 ani. A investit 2.000 de dolari într-o platformă pe roţi şi a ridicat pe aceasta o casă perfectă pentru nevoile sale.

Aproape toate materialele necesare au fost recuperate de la centre de reciclare. De exemplu, toate uşile şi ferestrele casei sale sunt obiecte refolosite.

Familia şi prietenii săi l-au ajutat la ridicarea casei, aceştia donându-i şi mici sume de bani, necesare cumpărării de diverse materiale.

Interiorul micuţei case este format dintr-o zonă de gătit – dotată cu frigider, chiuvetă şi o mică sobă cu plită -, o mică baie cu duș și chiar un birou. Micul dormitor a fost amenajat într-un soi de minimansardă construită, din lemn, deasupra spațiului de gătit.

Fotografii cu realizarea adolescentului și mai multe detalii găsiți la acest LINK. 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?