Veşti bune pentru profesori: vor primi câte 150 de euro

 

Profesorii vor primi din nou bani pentru dezvoltare profesională, însă aceasta va fi majorată la 150 de euro, a declarat ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie.

"Știți că bugetele au crescut, ne uităm în execuția bugetară, nu în promisiuni. Deja după doi ani putem să vedem execuția bugetară. Eu sunt convins că și pentru 2015 vor crește sumele, în plus am încercat și vom folosi la maximum resursele europene, fondurile structurale în lunile următoare. Profesorii vor primi din nou acel instrument, cândva era 100 de euro, acum vor fi 150 de euro pentru dezvoltare profesională", a precizat ministrul.

El a afirmat că Ministerul Educației încearcă să clarifice problema cu naveta cadrelor didactice, conform agerpres.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
9 0
Nume*
14 Sep 13:47
Dar sa;ariile tov Kim ir Sen pontoc ?Ia citeste mataluta in legea salarizarii germane sa vezi cat primeste un profesor si unde este locul lui in salarizare .Crezi mataluta Kim ir Sen ca are salariul unui muncitor ,ca in Romamnia ? Nicidecum ,acolo muncitorii nu depasesc pe unul care a facut o facultate si ocupa un post care necesita studii superioare .
Răspunde
9 0
Alegerile bat la usa
14 Sep 13:37
Cata darnicie, cu o luna inainte de alegeri... Poate ar trebui sa fie alegeri mai des, macar din 6 in sase luni...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?