Veste tristă. Secretarul general al Club of Romania, Bogdan Adrian Gavrilă, a murit la 34 de ani

Bogdan Adrian Gavrilă, secretarul general al Club of Romania, a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost postat pe Facebook de fostul deputat PNL Adriana Săftoiu. Prietenii şi familia sunt absoluţi şocaţi de moartea fulgerătoare a tânărului antreprenor.„Este absolut şocant să aud că Bogdan Andrei Gavrilă nu mai este. Infarct la 34 de ani? Încă sper că este o glumă foarte proastă”, a scris o cunoştinţă de-ale lui Bogdan Gavrilă, scrie Cancan.ro.

Zeci de oameni care l-au cunoscut şi-au exprimat condoleanţele, prin intermediul reţelelor de socializare.

„La doar 34 de ani ne-a părăsit Bogdan Andrei Gavrilă. A luptat constant din postura de antreprenor social şi voluntar în societatea civilă pentru o Românie mai bună. A fost un vizionar şi a inspirat sute de tineri prin activitatea sa. Rămas bun!”, a scris Dan Stoenescu.

„Bogdan Gavrilă a murit! A fost sufletul Club România! E atât de nedrept încât sper ca Dumnezeu să îmi audă strigătul! Un om tânăr, 34 de ani, educat, cu un bun simţ rar întâlnit încât îl consideram un aristocrat al generaţiei lui, o plăcere să combaţi cu el...Bogdanm să ai drum lin”, a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Bogdan Gavrilă era secretarul general al Club România. De asemenea, el a mai lucrat în Intact Interactive şi Intact Group.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?