Veste extraordinară pentru toţi poştaşii din ţară

 

Peste 13 mii de  de angajaţi ai Poştei Române vor avea salarii mai mari cu 15%, de la 1 noiembrie. Este vorba de cea mai semnificativă majorare salarială din ultimii zece ani din Poşta Română, a anunţat luni, pe facebbok, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Bogdan Cojocaru. De la 1 noiembrie, 13.261 de angajaţi, 89% dintre ei reprezentând personal operaţional, vor primi în plus, la salarii, o sumă medie de 337 de lei, a precizat Cojocaru.

Potrivit ministrului, prin această creştere se urmăreşte atât fidelizarea angajaţilor din zona operativă, cât şi atragerea altor angajaţi, în condiţiile în care Poşta Română are un deficit de personal, iar din cauza salariilor deloc motivante oamenii pur şi simplu nu se prezintă la concursurile de angajare.

Potrivit sursei citate, Poşta Română este o societate strategica la nivel de ţară, în care îşi desfăşoară activitatea peste 24.000 de angajaţi.

Poşta Română este deţinută de statul român, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%.

Compania deţine cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional şi peste 19 milioane de români beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie, potrivit Agerpres. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?