Veste excelentă pentru bucureșteni: se termină lucrările de amenajare la Prelungirea Ghencea

 

Lucrările de amenajare a șoselei Prelungirea Ghencea sunt aproape de final, fiind efectuate reparații la carosabil pe o suprafață de peste 12.000 de metri pătrați, între intersecția cu strada Brașov și limita administrativă cu județul Ilfov.

De asemenea, au fost executate lucrări de reparații și amenajare a trotuarelor pe o lungime de aproximativ 2,4 kilometri, de la intersecția Prelungirea Ghencea cu strada Oltului până la intersecția cu strada Magnoliei, și au fost executate și trei alveole pentru stațiile RATB, suplimentar față de cele cinci construite anul trecut.

Potrivit PMB, preluat de Agerpres, "au mai rămas de executat lucrări de amenajare a trotuarelor pe o lungime de aproximativ 500 de metri în zona serelor, cu termen de finalizare până la data de 15.06.2017, în funcție de condițiile meteo".

De asemenea, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va realiza un pasaj suprateran peste centura Capitalei și calea ferată, care include un giratoriu suspendat. Acesta ar trebui să fluidizeze circulația rutieră în zona intersecției dintre ieșirea din București spre Domnești, dinspre Prelungirea Ghencea, și centură.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?