VESTE BOMBĂ despre Mircea Sandu

 
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a propus, joi, membrilor Comitetului Executiv al FRF ca preşedintele de onoare al federaţiei să devină invitat permanent în C.Ex., au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Propunerea făcută de Iorgulescu nu a fost supusă la vot întrucât nu era statutară, actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, luând decizia să-l invite pe Sandu în Comitetul Executiv atunci când va considera de cuviinţă.

"Gino Iorgulescu a făcut propunerea ca Mircea Sandu să deţină calitatea de invitat permanent în Comitetul Executiv. A zis că ar trebui să fie invitat permanent cel puţin şase luni pentru că poate da sfaturi bune. Propunerea nu a fost suspusă la vot pentru că nu era statutară. Şi Burleanu a zis că rămâne la latitudinea lui când îl va invita pe Sandu în Comitetul Executiv, tot el urmând să decidă şi tema. Nu avea cum să devină membru pentru că nu e statutar", au declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.


Comitetul Executiv al FRF de joi nu a mai avut loc, fiind considerat nestatutar deoarece membrilor nu le-au fost înmânate documentele necesare luării deciziilor în subiectele de pe ordinea de zi cu minimum 72 de ore înaintea şedinţei.

Şedinţa a fost amânată cu o săptămână, până în 24 aprilie, pentru ca membrii Comitetului Executiv să poată analiza subiectele de pe ordinea de zi.

Totuşi, membrii prezenţi la Casa Fotbalului au discutat aproximativ patru ore pe marginea subiectelor de pe ordinea de zi, fără a lua însă vreo decizie.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a prezentat mai multe documente ce nu fuseseră transmise membrilor, inclusiv noua organigramă a FRF.

La întrunirea de la Casa Fotbalului a fost prezentat şi directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, pentru a prezenta un punct de vedere al grupării oltene privind validitatea unei eventuale promovări în Liga I.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?