Vedetele din întreaga lume, cutremurate de vestea morţii lui David Bowie. Primele reacţii

 

Actori şi muzicieni din întreaga lume şi-au exprimat condoleanţele pentru moartea celebrului David Bowie. Artistul în vârstă de 69 de ani s-a stins din viaţă luni, 11 ianuarie, după o luptă de 18 luni cu cancerul.

Printre vedetele care şi-au mărturisit tristeţea pe reţelele de socializare se numără Gene Simmons, Billy Idol, Iggy Pop, Cher, Courtney Love Cobain, Madonna, Elijah Wood, Pharell Williams, Mark Ruffalo şi Kanye West.

Gene Simmons: "David Bowie, vom simţi cu adevărat lipsa ta. Piesa 'Changes' şi povestea lui Ziggy au avut o influenţă mare asupra mea."

Billy Idol: "Aproape înlăcrimat de vestea neaşteptată a morţii lui David Bowie. Odihneşte-te în pace!"

Iggy Pop: "Prietenia dintre mine şi David a fost lumina vieţii mele. Niciodată nu am mai întâlnit o persoană atât de minunată. A fost cel mai bun dintre toţi."

Cher: "Sunt devastată. O legendă s-a stins."

Courtney Love Cobain: "Rămas bun, mare Tom... Nu am cuvinte. Odihneşte-te în pace, David. Un alt erou de care ne vom aminti."

Madonna: "Talentat. Unic. Geniu. Deschizător de drumuri. Omul care a căzut pe Pământ. Spiritul tău va trăi întotdeauna."

Elijah Wood: "Niciodată nu mi-am imaginat o lume fără el. A urcat către cosmos, de unde venise. Rămas bun, David Bowie."

Mark Ruffalo: "Odihneşte-te în pace, tată al nostru, tuturor celor ciudaţi. O zi foarte foarte tristă. Iubitul şi legendarul David Bowie a murit la 69 de ani."

Pharell Williams: "David Bowie a fost un adevărat inovator, un adevărat creator. Odihnească-se în pace."

Kaney West: "David Bowie a fost una dintre persoanele care m-au inspirat cel mai mult. Atât de neînfricat, de creativ. Ne-a oferit magie de-a lungul vieţii lui. Mă rog pentru prietenii şi familia lui."


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?