Vedetă tv coreeană, răpită de agenți ai Phenianului. Ofițerii de informații din Sud fac cercetări

 

Ofițerii de informații sud-coreeni investighează dacă o celebră transfugă din Nord a fost răpită și adusă înapoi la Phenian. Femeia, cunoscută sub numele de Lim Ji-hyun, a fugit în Coreea de Sud în 2014, unde a devenit o vedetă populară de televiziune, informează BBC.Lim Ji-hyun a devenit o figură îndrăgită la televiziunea din Coreea de Sud, apărând atât în talk-show-uri, cât și în reality show-uri.

Cu toate acestea, o femeie care seamănă izbitor cu Lim a apărut duminică într-un film de propagandă lansat de Phenian, ceea ce a dus la speculații că ar fi fost răpită.

În film, protagonista spune că a fost ademenită în Sud de „fantezia” că va putea „mânca bine și va face o grămadă de bani”, susținând că a fost forțată să-și defăimeze țara natală.

Femeia din clip susține că a revenit voluntar în Coreea de Nord și se prezintă cu numele de Jeon Hye-Sung, iar în imagini apare conversând alături de un alt dezertor celebru, Kim Man-bok, care a revenit în patria de origine, spune el tot de bunăvoie.

Autoritățile nu au confirmat încă dacă femeia din videoclipul de propagandă este, într-adevăr, Lim. Cu toate acestea, ei cred că femeia se află pe teritoriu nord-coreean, fiind răpită de agenți din Nord în timp ce încerca să-și aducă o parte din familie în Coreea de Sud.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?