Vești proaste de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Miercuri vremea va fi în general instabilă. După-amiaza şi seara, temporar vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie, cu viteze la rafală ce vor depăşi 50...60 km/h. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp. Excepţie va face estul şi sud-estul ţării, unde cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala pe arii mai restrânse.Temperaturile maxime, în scădere faţă de cele din ziua precedentă în special în vestul şi nord-vestul ţării, se vor încadra între 19 grade în Dealurile de Vest şi 30...31 de grade în Bărăgan şi Podişul Dobrogei.

Vremea în București

În Capitală, dimineaţa vor fi 16...17 grade. Pe parcusrul zilei vremea va deveni, în general, instabilă. Spre seară sunt condiţii pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade.

Vremea la munte

Și la munte vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări mai accentuate îndeosebi după-amiaza şi noaptea şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu viteze la rafală ce vor depăşi 50...60 km/h. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp, îndeosebi în zona Munţilor Apuseni şi a Carpaţilor de Curburã. Temperatura aerului va fi în scădere uşoară

Vremea la mare

La mare vremea se menţine caldă. Cerul va fi variabil. Vântul va prezenta intensificări temporare. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 24 şi 27 de grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 şi 23 de grade. 

Cum va fi vremea joi

Joi vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, mai accentuat în vest, nord-vest şi centru. Va ploua și sub formă de aversă, în regiunile vestice, centrale, nordice şi de nord-est. Izolat, vor mai fi descărcări electrice, cantităţi de apă însemnate şi condiţii de grindină.

În zona montană, la înălțimi mai mari de 1800 m, precipitațiile pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul ţării, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala pe suprafeţe mici. Temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în Banat şi Crişana şi 28 de grade în Dobrogea.

În capitală, vremea se va răci față de miercuri. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, când vor mai fi condiţii să plouă slab. 16 –18 grade dimineaţa si 23...24 de grade la amiaza.

Cum va fi vremea vineri

Vineri vremea va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, cu temperaturi maxime cuprinse între 14 grade la Cluj Napoca și 24 de grade la Braila si Tulcea.

În vestul, centrul şi nordul ţării, dar și la munte, vor fi înnorări şi local va ploua. În restul ţării, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și doar pe arii restrânse vor fi ploi, îndeosebi în est. Vântul va avea intensificări în regiunile sudice și în zona montană și doar izolat în rest.

În Bucureşti, vremea va continua să se răcească. Vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei, dar spre seara va slăbi în intensitate. 9-11 grade dimineaţa si 20...21 de grade la amiază. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?