Vaslui: Trei drumuri judeţene, blocate în continuare de zăpadă

 
Drum blocat
Drum blocat

Trei drumuri judeţene din Vaslui sunt închise în continuare circulaţiei din cauza zăpezii, joi, la două zile de la oprirea viscolului în judeţ, pe două dintre aceste artere autorităţile neintervenind încă din cauza numărului redus de utilaje de deszăpezire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Vaslui, trei drumuri judeţene, respectiv DJ 284 Duda Epureni - Ghermăneşti, DJ 247 Codăeşti - Dăpneşti şi DJ 245A Lipovăţ - Bogdana, sunt în continuare închise circulaţiei, acestea fiind înzăpezite încă din cursul zilei de marţi din cauza viscolului.

Reprezentanţii firmei de deszăpezire, SC LDP SA Vaslui, societate la care Consiliului Judeţean este unic acţionar, spun că pe două din cele trei artere care deservesc mai multe comunităţi nu s-a intervenit încă, urmând ca utilajele de deszăpezire să intre pe aceste drumuri în cursul zilei de joi.

”Pe drumul Lipovăţ - Bogdana se va lucra astăzi (n.r.-joi) cu o autofreză care a acţionat până acum în zona Bârladului (n.r. -sudul judeţului), iar pe sectorul Codăeşti - Dăneşti se va intra după ce se va repara utilajul de deszăpezire repartizat în acea zonă. Pe cel de-al treilea drum închis circulaţiei, Duda Epureni - Ghermăneşti, se acţionează pentru înlăturarea blocajelor create de viscol. Utilajele de deszăpezire pe care le avem trebuie să le împărţim pe toate drumurile judeţene, iar intervenţiile se fac etapizat, în funcţie de categoria de folosinţă a arterelor ”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX directorul SC LDP SA Vaslui, Adrian Cotigă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?