Vasile Blaga a demis conducerile DGA, a Poliţiei de Frontieră şi pe cea a Oficiului Român pentru Imigrări

 
Foto: wikipedia.org
Foto: wikipedia.org
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a demis luni conducerea Direcţiei Generale Anticoruptie, pe cea a Poliţiei de Frontieră şi pe cea a Oficiului Român pentru Imigrări.

General de brigadă Rugină Gheorghe Nicolaie a fost numit luni în funcţia de  prim adjunct al inspectorului general şi sef al Statului Major al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Vasile Blaga a decis să-l demită din funcţia de director general al Direcţiei Generale Anticorupţie pe comisarul şef Ionel Georgescu. În locul lui a fost numit Liviu Popa.


Şi inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române a a fost schimbat. Chestor principal Nelu Pop a fost înlocuit de chestorul Ioan Buda.

Schimbări în funcţii au avut loc şi la Poliţia de Frontieră. Comisar şef Span Remus Vasile a fost eliberat din funcţia de adjunct al Inspectorului General al Poliţiei de Frontieră Române. El a fost pus la dispoziţia Inspectoratului General al PFR.

Tot luni a fost eliberat din funcţie şi comisarul şef Vasile Condoiu. Chestorul principal Nelu Pop a preluat de luni funcţia de director general al Oficiului Român pentru Imigrari.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?