Vânzări SPECTACULOASE pentru H&M în România

 
H&M are în România vânzări spectaculoase
H&M are în România vânzări spectaculoase

Fiecare magazin H&M din România a vândut în medie de aproape 1 milion de euro în primul trimestru, informează Mediafax.

Vânzările retailerului suedez de îmbrăcăminte Hennes & Mauritz (H&M) în România au crescut în primul trimestru al anului fiscal 2014, perioada decembrie 2013 - februarie 2014, cu 32%, până la 248 milioane de coroane suedeze (27,84 milioane de euro).

În acest interval, H&M a deschis în România două magazine şi a ajuns la o reţea de 30 de unităţi pe piaţa locală, se arată într-un comunicat al companiei.

În primele trei luni ale anului fiscal anterior, H&M a înregistrat în România vânzări de 188 milioane de coroane suedeze. Vânzările includ TVA.

Creşterea vânzărilor calculată în lei s-a situat la 29%.

În anul fiscal 2013, încheiat în noiembrie, vânzările din România ale H&M au avansat cu 41%, la 893 milioane coroane suedeze (101 milioane euro), după ce a deschis 9 magazine în perioada respectivă, ajungând la o reţea de 28 de unităţi.

La nivel de companie, vânzările au crescut cu 13%, la 37,52 miliarde de coroane suedeze (4,21 miliarde de euro), în timp ce reţeaua de magazine a ajuns la aproape 3.200 de unităţi, din care peste 100 în regim de franciză.

Profitul companiei suedeze a crescut în intervalul analizat cu 8%, de la 2,46 miliarde de coroane la 2,65 milioane de coroane (300 de milioane de euro).

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nistor Claudiu
27 Mar 12:41
În Tg-Mureș au patru oameni de pază, câte doi pe schimb. Îi plătesc cu câte 600 de lei pe lună!!! Niște mizerii și suedezii!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?