Valve considera că Steamworks va face DRM-ul inutil

 
FOTO: onlinegamingzeitgeist.com
FOTO: onlinegamingzeitgeist.com
Industria de jocurilor de PC se confruntă în prezent cu un val fără precedent de piraterie. Valve promite că Steamworks împreună cu o nouă tehnologie intitulată “Custom Executable Generation” va oferi un nou nivel de siguranţă producătorilor de jocuri.
Microsoft a anunţat de curând că un nou update pentru serviciul lor, Games for Windows Live, va introduce noi măsuri de protecţie împotriva pirateriei, inclusiv activarea online.


Valve nu putea să rămână fără un răspuns şi anunţat o nouă tehnologie numită Custom Executable Generation care promite să facă actualele protecţii de tip DRM complet inutile. Potrivit unui comunicat de presă de la Valve “Steamworks va reprezenta o soluţie prietenoasă împotriva pirateriei, permiţănd utilizatorilor să acceseze aplicaţia dorită pe mai multe calculatoare fără limite de instalări şi fără să fie nevoiţi să instaleze root-kits”.


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?