Valea Prahovei, blocată! Coloane de mașini întinse pe mai mulți kilometri pe ambele sensuri ale DN1

 

Traficul rutier este aproape blocat pe Valea Prahovei, după ce, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, pe DN1 s-au format coloane de mașini pe ambele sensuri, traficul rutier fiind “foarte intens”.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR, către Bucureşti, se circulă în coloană din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers de la Sinaia până la Buşteni şi la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti.

Există coloană de maşini şi pe DN73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN1.

În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei. Pe DN1A, cu toate că circulaţia s-a intensificat, nu au apărut probleme semnificative de trafic până în acest moment, mai informează Poliția Română.

De asemenea, oamenii legii le recomandă șoferilor care pleacă din zona Bran-Moieciu să folosească rutele ocolitoare:

- DN73 Braşov – Bran – Piteşti,

- A1 Piteşti – Bucureşti

- DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ,

- DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte,

- DN71 Târgovişte – Bâldana,

- DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Potrivit IGPR, autostrada A1 București – Pitești poate prelua fără probleme valorile ridicate de trafic, însă este posibil ca înainte de lăsarea serii să se circule în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?