Vagonul unui tren încărcat cu substanţe periculoase, deraiat în Caraş-Severin

 
Vagonul unui tren încărcat cu substanţe periculoase, deraiat în Caraş-Severin
Vagonul unui tren încărcat cu substanţe periculoase, deraiat în Caraş-Severin
Vagonul unui tren încărcat cu substanţe periculoase, deraiat în Caraş-Severin Vagonul unui tren încărcat cu substanţe periculoase, deraiat în Caraş-Severin Vagonul unui tren încărcat cu substanţe periculoase, deraiat în Caraş-Severin

Vagonul unui tren de marfă, în care se aflau substanţe periculoase, a deraiat, marţi dimineaţa, în apropierea unei gări din judeţul Caraş-Severin, traficul feroviar fiind închis în urma incidentului."Pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar se asigură transbordare cu mijloace auto pe relaţia Valea Cernei – Băile Herculane. Până la această oră, s-a asigurat transbordare auto pentru trenul IR 1695, care circulă în relaţia Bucureşti Nord – Timişoara. Această măsură se va menţine până la finalizarea operaţiunilor desfăşurate la faţa locului”, a anunțat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.

Potrivit IPJ Caraș-Severin deraierea a avut loc la ora 5 și 10 minute. Pompierii militari anunță și ei că este vorba despre un tren de marfă încărcat cu gaz de sondă, alte hidrocarburi și gaze lichefiate. Vagonul deraiat nu este răsturnat, doar sărit de pe șine. În urma incidentului nu s-au produs fisuri sau spărturi. Deci nu este pericol de explozie.

Sursa: realitateaderesita.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?