Văduva privea pozele de la nuntă. Brusc a văzut un detaliu terifiant. A simţit cum i se scurge viaţa

Văduva privea pozele de la nuntă. Brusc,a văzut un detaliu terifiant. A simţit cum i se scurge viaţa
Văduva privea pozele de la nuntă. Brusc,a văzut un detaliu terifiant. A simţit cum i se scurge viaţa
Văduva privea pozele de la nuntă. Brusc,a văzut un detaliu terifiant. A simţit cum i se scurge viaţa Văduva privea pozele de la nuntă. Brusc,a văzut un detaliu terifiant. A simţit cum i se scurge viaţa Văduva privea pozele de la nuntă. Brusc,a văzut un detaliu terifiant. A simţit cum i se scurge viaţa Văduva privea pozele de la nuntă. Brusc,a văzut un detaliu terifiant. A simţit cum i se scurge viaţa

După ce soţul i-a murit, a privit pozele de la nuntă... Nu lăsa să treacă nicio zi fără să-şi aducă aminte de el... Rând pe rând, fotografiile o ajutau să rememoreze cele mai frumoase clipe petrecute împreună. Din câte îşi amintea, erau chiar cele mai frumoase clipe din întreaga sa viaţă! Într-o zi, însă, o fotografie i-a atras atenţia asupra unui detaliu terifiant! Apoi, a luat fiecare poză în parte şi... era la fel! Brusc, a simţit cum se scurge viaţa din ea. Dacă ar fi observat mai înainte... Acum, era prea târziu!Emma Cotillard, o femeie în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu dragostea vieţii sale, Justin. Nu se mai gândeau decât la luna de miere... Aveau s-o petreacă într-o vacanţă exotică de vis! Nicio clipă nu i-a trecut prin minte că acea călătorie se va transforma într-un coşmar...

Totul s-a declanşat când Justin a început să ţipe din senin... Într-un acces de furie, i-a strigat Emmei să iasă din cameră! Aceasta, însărcinată în 7 luni deja, era extrem de sensibilă, aşa că a început să plângă şi să tremure.

"Nu-şi aminea că eram însărcinată în 7 luni... Nici măcar nu mai ştia cine sunt! Credea că sunt o străină!", a povestit Emma.

Pentru că Justin avea doar 29 de ani, lucrurile erau şi mai grave! După ce a sunat un doctor, Emma a decis să întrerupă luna de miere şi să se întoarcă acasă, în Anglia.

Rezultatul analizelor a picat ca un trăsnet peste cei doi: Justin avea o tumoare agresivă. Cancerul cerebral îi scurta viaţa într-un ritm alarmant. Medicii i-au mai dat de trăit cel mult doi ani...

În aceeaşi zi în care a primit diagnosticul înfiorător, Emma a născut o fetiţă de toată frumuseţea... I-au spus Mia. În ciuda tratamentului, starea de sănătate a lui Justin se degrada de la o zi la alta.

"Într-o zi, medicii mi-au spus că mai avem la dispoziţie două săptămâni pentru a ne lua rămas bun... Cuvintele lor mi-au pătruns în suflet ca un pumnal", îşi aduce aminte Emma.

În mai 2016, Justin a murit. Totul s-a petrecut atât de repede, încât nimeni nu a avut timp să se gândească la cauzele bolii... Apoi, uitându-se la fotografiile de la nuntă, Emma a înţeles totul! Era evident!

"În toate fotografiile, Justin avea partea dreaptă a feţei un pic căzută. Era un prim semn al bolii, dar nu am ştiut să-l citim", povesteşte Emma.

În prezent, aceasta este extrem de activă pe reţelele de socializare, unde duce o campanie pentru conştientizarea şi prevenirea unei astfel de boli. Ea se bucură de sprijinul mai multor medici din Anglia care i-au fost alături pe durata suferinţei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?