"Apocalipsa vine în 2016. Va fi DEZASTRU când polii magnetici ai Pământului se vor inversa"

Apocalipsa 2016
Apocalipsa 2016

”Sfârșitul Lumii este mai aproape decât credeai!”, se arată într-un mesaj video postat pe Internet care dezvăluie răspunsul la cea mai arzătoare întrebare a secolului.End Times Prophecies a lansat un video în care anunță că în 29 iulie polii magnetici ai Pământului se vor inversa și Iisus Hristos va coborî printre noi pentru a asista la acel moment, scrie Mirror.co.uk.

Dezvăluirile, despre care End Times Prophecies susține că au la bază versete din Biblie, sunt prezentate sub forma unui buletin de știri însoțit de imagini îngrozitoare modificate pe calculator.

„Acestea sunt Armaghedon News. În această emisiune vom discuta despre cea de a doua venire a lui Isus Hristos, care are loc în același timp cu inversarea polilor magnetici ai Pământului".

„Revelații 6:12 spune:" Va fi un cutremur violent, iar Soarele va deveni ca pânza neagră".

„Stelele cad pe Pământ, ca niște smochine coapte care cad din pom, atunci când vântul le scutură. Munții și insulele sunt mutați de la locul lor", scrie kromania.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?