USR susține că Liviu Dragnea conduce un BMW care nu apare în declarația de avere

 

USR vine cu anunț neașteptat. Ionuţ Moşteanu, deputat USR, a afirmat miercuri că a verificat "pe internet" seria şasiului maşinii care apare pe chitanţa privind plata rovinietei postată pe Facebook de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, constatând că aceasta corespunde unei maşini BMW seria 7 de ultimă generaţie, de peste 100.000 euro, care nu apare în declaraţia de avere a liderului PSD.”Am aflat că a fost ieri o problemă cu plata taxei de pod la Feteşti. Nu este prima dată şi nu o să fie nici ultima dată pentru că cei de la centrul tehnic la CNADNR au mulţi paşi de făcut pentru a-şi îmbunătăţi infrastructura IT. (...) Altceva mi se pare distractiv. M-am uitat că dl Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară, avea timp, s-a tot blocat traficul şi a pus o poză cu chitanţa în care se vedea şi seria de şasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de şasiu corespunde unei maşini BMW seria 7 de ultimă generaţie, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni aşa de buni care, iată, îi dau o astfel de maşină să se ducă la mare de 1 Mai, pentru că nu este maşina dânsului, nu este în declaraţia de avere sau poate şi-a cumpărat-o şi o să o vedem în declaraţia de avere din iunie", a declarat Moşteanu, la Parlament.

Întrebat dacă liderul PSD a fost prea transparent prezentând chitanţa, deputatul USR a spus că, "probabil, acesta nu are nimic de ascuns".

Cum spuneam, este cu o maşină care nu apare în declaraţia de avere, o maşină foarte scumpă, a cărei valoare este greu să o poată justifica cu salariul de la Parlament. Dacă dânsul o poate justifica este treaba dânsului. Am spus că poate o să o vedem în declaraţia de avere de la sfârşitul lunii iunie, când se depun", a adăugat deputatul USR.

Legat de faptul că Liviu Dragnea a răspuns pe Facebook celor care comentau la postările sale, Moşteanu a salutat gestul liderului social-democraţilor.

"Nu pot decât să salut gestul dânsului. Dacă s-ar ocupa şi de lucruri serioase pentru ţară aş saluta de două ori. (...) Cred că în 2018 un politician are toate instrumentele pentru a fi foarte aproape de cei care l-au votat şi de cei pentru care trebuie să tragă. Mie nu mi se pare nimic extraordinar, noi la USR folosim canalele de social-media de când am intrat în politică. Le răspundem românilor, ţinem cont de părerea oamenilor. Deci, este poate extraordinar pentru dl Dragnea că a răspuns şi a intrat cu oamenii în mediul virtual, pentru noi este un lucru firesc", a adăugat acesta.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?