USR cere Senatului sancţionarea lui Tăriceanu şi a lui Şerban Nicolae

 

Parlamentarii USR cer conducerii Senatului să îi sancționeze atât pe președintele Camerei superioare, Călin Popescu-Tăriceanu, cât și pe președintele Comisiei juridice, Șerban Nicolae, susținând, în două sesizări depuse la Biroul permanent, că cei doi au încălcat Regulamentul acestui for, în ședința din 3 aprilie a Bp, anunţă Agerpres. 

"Au fost trimise (sesizările — n.r.) către Comisia juridică. Exact aceasta a fost sesizarea către Biroul permanent — să trimitem spre analiză la Comisia juridică, disciplină și imunități, cu textul de rigoare, să dezbată acolo și să facă o propunere'', a anunțat vicepreședintele Senatului Claudiu Manda.

USR îl acuză pe Călin Popescu-Tăriceanu că nu l-a sancționat disciplinar pe senatorul PSD Șerban Nicolae, după ce acesta ar fi folosit cuvinte injurioase la adresa senatorului USR Mihai Goțiu.

Parlamentarii USR cer, de asemenea, sancționarea lui Șerban Nicolae pentru felul în care i s-a adresat lui Goțiu în ședința Biroului permanent din urmă cu o lună. Reprezentanții USR din conducerea Senatului au părăsit pe 3 aprilie lucrările Biroului permanent, afirmând că vicepreședintele acestui for Mihai Goțiu a fost jignit în timpul ședinței de senatorul PSD Șerban Nicolae.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?