Uranus retrograd produce șocuri puternice în viața unor zodii

 
Uranus retrograd
Uranus retrograd

tunci când planeta Uranus își face simțită prezența, efectele ei asupra zodiilor sunt marcante, mergând până la schimbări extreme în viața personală și profesională.

Dacă vă întrebați de ce vi se întâmplă lucruri incredibile sau aveți sentimente tulburătoare în săptămânile care urmează, Uranus ar putea fi de vină.

Planeta, aflată în poziție retrogradă, aduce cu sine un sezon de schimbări și perturbări, spun astrologii.

Uranus este vechea zeitate creatoare, asociată începuturilor de lume, originii Timpului, dar și tendințelor haotice care încearcă să distrugă ordinea. Iată de ce efectele sale pot provoca adevărate șocuri în viața unor zodii, potrivit Diva Hair.

Berbecul face cheltuieli exagerate

Impulsivitatea Berbecului este și mai puternică, sub influența provocatorului Uranus. Contul său bancar va suferi o scădere considerabilă, iar planurile sale de vacanță vor fi profund afectate. Nici relația romantică nu merge strălucit, atunci când banii lipsesc și există reproșuri la tot pasul. Este vremea unor măsuri de austeritate, pentru ca lucrurile să se echilibreze și în aria financiară și în cea sentimentală.

Taurul are o atitudine rebelă

Nativii Tauri vor avea o perioadă nebună, total scăpată de sub control. Chiar dacă familia și prietenii încearcă se le pună frână, Taurii se vor aventura în tot felul de circumstanțe riscante. Seri de distracție și de băutură, escapade erotice sau cheltuieli nemăsurate, toate se vor desfășura sub semnul retrogradului Uranus. După ce a acumulat oboseală și frustrări, este vremea ca Taurul să se mai și distreze, nu-i așa?

Gemenii fac curățenie în lista de prieteni

Atât online cât și în viața de zi cu zi, Gemenii decid să renunțe la toți falșii prieteni. Deși sunt unul dintre cele mai sociale semne, s-au săturat de persoane cu două fețe, care îi bârfesc pe la spate și încearcă să profite de pe urma lor. Atitudinea revoluționară a Gemenilor ar putea crea ceva probleme și conflicte, dar, la urma urmei, și ordinea a fost creată din Haos. Asta este cea mai importantă lecție pe care Uranus retrograd o dă Gemenilor.

Racul este copleșit de emoții

Nu-i o noutate pentru nativii Raci că emoțiile îi pot lua pe sus. Dar perioada care urmează este prea de tot! Lacrimi, supărări la tot pasul, frustrare și conflicte, iată ce-i așteaptă pe sărmanii Raci. Dar nu destinul le este potrivnic, cum tind ei să explice aceste "drame", ci modul lor de a vedea lucrurile este complicat și nerealist. Uranus le întunecă privirea, așa că este nevoie să-și facă ordine în gânduri.

Leul învinge toți competitorii

Pentru Leu, influențele lui Uranus sunt benefice și aduc schimbări pozitive în viața sa profesională. Nativii Lei sunt remarcați la locul de muncă, pentru rezultatele extraordinare în anumite proiecte sau pentru un succes deosebit obținut într-o tranzacție financiară. Toți adversarii sunt învinși și nu au cum să nu recunoască meritele Leului. Cât despre șefi, se gândesc serios să ofere Leilor o poziție mai importantă în ierarhie și, bineînțeles, mai mulți bani.

Mai multe aici.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?